Retouchering af billeder og billedmanipulation

Paladin-org
Paladin-ret

Alle digitale fotoptagelser har som hovedregel brug for en eller anden grad af retouchering og billedredigering. Nogle har brug for at ændre farver. De kan være for røde, for blå eller for gule. Dette kan ofte rettes. Hvilket ovenstående er et typisk eksempel på. Problemet kan også være urenheder, tuschmærker eller klistermærker, som skal fjernes. Vi tilbyder at billedbehandle  og retouchere digitale fotos, så de fremstår så skarpe og troværdige i farverne, som det er muligt. Den gamle maskine kan komme til at se  ny ud!
Herunder ses eksempel på decideret billedmanipulation, hvor der er lavet helt om på farverne.

Billedmanipulation

lm26gl
LM26_NEW
Det fleste billeder vinder ved at blive justeret i de forskellige toneområder og nogle behøver desuden at blive renset for urenheder. Det er ikke altid muligt for en fotograf at få optimale forhold at arbejde under. Men heldigvis er det mange ting muligt at korrigere digitalt.
Måske er maskinen på billedet ændret siden billedet blev taget og det er nødvendigt at ændre en farve eller tilføje/ændre detaljer eller proportioner. Der er vide rammer for hvad der kan lade sig gøre. Hvorfor betale for produktion af en dyr tryksag eller et stort banner til messen, uden også at trimme motiverne?