Fotoretouchering og billedmanipulation

Original
Retoucheret
Original
Retoucheret
Original
Retoucheret

Alle digitale fotoptagelser har som hovedregel brug for en eller anden grad af retouchering og billedredigering. Nogle har brug for at ændre farver. De kan være for røde, for blå eller for gule. Dette kan ofte rettes. Hvilket ovenstående er et typisk eksempel på. Problemet kan også være urenheder, tuschmærker eller klistermærker, som skal fjernes. Vi tilbyder at billedbehandle  og retouchere digitale fotos, så de fremstår så skarpe og troværdige i farverne, som det er muligt. Den gamle maskine kan komme til at se  ny ud!

Herover ses eksempel på decideret billedmanipulation, hvor der er lavet helt om på farverne.

De fleste billeder vinder ved at blive justeret i de forskellige toneområder og nogle behøver desuden at blive renset for urenheder. Det er ikke altid muligt for en fotograf at få optimale forhold at arbejde under. Men heldigvis er mange ting mulige at korrigere digitalt.

Måske er maskinen på billedet ændret siden billedet blev taget og det er nødvendigt at ændre en farve eller tilføje/ændre detaljer eller proportioner. Der er vide rammer for hvad der kan lade sig gøre.
Hvorfor betale for produktion af en dyr tryksag eller et stort banner til messen, uden også at trimme motiverne?

Illustrationer - tegnearbejde

Vi er leveringsdygtige i tegnearbejde til forskellige formål. Tegningerne kan leveres som digitale filer i vektor-format (afhængig af tegningens opbygning) eller som jpg, png, gif eller pdf. En tegning kan også være en stregtegning til f.eks. en stanseform.

Rentegning
Har du et logo i forvejen, som ved gentagen kopiering over flere år har mistet det meste af sin karakter og du har brug for at få en digital fil, hvor logoet igen er randskarpt og skalerbart helt op til skiltestørrelse, er du meget velkommen til at kontakte os for en pris på arbejdet.